Træning i DcH Vejle

Du kan tilmelde dig direkte via dette link. Tilmelding til hvalpehold, KUN når når der på forsiden er opslået, at der er ledige pladser. Der er stor interesse for at træne hos os, så du må ikke forvente, at du kan komme på et hold med det samme. Jo flere oplysninger du kan give, desto større chance er der for, at vi kan matche dig og din hund med det rigtige hold.
Spørgsmål til hundetræning kan stilles til træningsudvalget. Skriv til: malene@dch-vejle.dk

 Begynderhold

Til dig, der lige har fået en hvalp eller måske har en ældre hund, som du ønsker at starte træning af, tilbyder vi året rundt træning på begynderhold.

Vi lægger i vores træning vægt på et godt forhold mellem fører og hund. Træningen skal foregå i en positiv atmosfære, hvor leg og belønning er en vigtig del af arbejdet med hunden.

På vores begynderhold er hovedvægten af træningen lagt på almen lydighed såsom sit, dæk, indkald og gå pænt i snor.

En del af kurset består af teori, hvor holdets hundeførere og træneren i fred og ro indendøre diskuterer og udveksler erfaringer om dagligdags problemer og løsning af disse.

For at komme videre med træningen og evt. kunne stille op til konkurrencer, skal du bestå en prøve i de allermest grundlæggende ting. Se prøvens indhold her.
Ny tilrettet Sikker Lydigheds(SL) prøve og DcH Førerkort. Se prøven her.

 

Lydighed - DcH program

Vores lydighedstræning tager udgangspunkt i DcH's lydighedsklasser, og der er tilbud til alle fra let-øvede til øvede hundeførere og hunde - fra almen lydighed til elite-niveau.

 

Agility

 

Vi tilbyder træning i agility lige fra begynderhold til konkurrenceniveau.

På såvel de øvede lydigheds-hold som agility fortsætter ”ånden” fra begynder-holdet om, at al indlæring foregår i en positiv atmosfære med leg og belønning som vejen frem.

 

 

Rally-O

Seneste skud på stammen er Rally-O, som af nogle beskrives som en blanding mellem lydighed og agility. Det foregår på en bane med op til 15 øvelser, der skal udføres forskellige steder. Øvelserne er anvist med skilte, og de stiller alle krav til god kommunikation mellem hund og fører. Rally-O er knapt så disciplinært som lydigheden og knapt så vildt som agility.