Gode og brugbare værktøjer til afhjælpning af udfo
Tidspunkt
01.10.2022 kl. 09.00 - 01.10.2022 kl. 19.00
Sted
DcH- Vejles klubhus
Beskrivelse

Kære instruktørkolleger

Kender I det, at man som instruktør ofte står med diverse udfordringer vedrørende kursisternes hunde, som man med fordel kunne ønske sig flere og bedre løsningsmodeller til?

Det kan være alt fra unghunden, som ikke ”kan være i sig selv”, hunde, som er udadreagerende, tager fat i hundeførerens arm, ”trækker armen af” deres hundefører, har svært ved at koncentrere sig samt mange andre større eller mindre problemstillinger. Med andre ord: Situationer, hvor man lige kunne ønske sig lidt flere, brugbare ”værktøjer i rygsækken”, så man bedre kunne hjælpe den pågældende ekvipage.

Hvis I også kan nikke genkendende til noget af ovenstående, kan vi glæde jer med, at vi har fået grønt lys af bestyrelsen/træningsudvalget til at tilbyde klubbens instruktører et internt kursus ved dygtige Winnie Bøge fra ”Winnies Hundivers” i Egtved. Da kurset er ment som en opgraderingsmulighed for os, er det klubben, som venligst betaler det J

Lørdag d. 1/10-22 kommer Winnie ud i klubben for at give os sine bud på gode og brugbare værktøjer til afhjælpning af nogle af de udfordringer, vi typisk står med.

For at gøre kurset så relevant som muligt, har Winnie bedt os om at forhøre os hos jer, kære instruktørkolleger, mht. hvilke udfordringer, I gerne vil have hendes bud på som mulige løsningsmodeller.

Derfor bedes I, senest mandag d.22/8-22, sende jeres specifikke ønsker herom i vores interne FB-gruppe: DcH Vejle. Instruktører.

På den måde kan vi samle vores forskellige udfordringer og se, hvad der generelt ”fylder” og dermed gøre kurset så aktuelt og vedkommende for os alle, som muligt.

Kurset vil blive en kombination af teoretisk oplæg med en efterfølgende praktisk del. Til den praktiske del, vil vi få brug for nogle hunde (kursisthunde eller evt. instruktørhunde).

Program for kurset (med forbehold for eventuelle justeringer):

Kl. 9-10: Morgenmad

Kl. 10-12: Kursusopstart

Kl. 12-13: Frokost

Kl. 13-15: Kursusfortsættelse

Kl. 15-15.30: Kaffe m kage

Kl. 15.30-17: Kursusfortsættelse/afrunding

Kl. 17: Pizza

Sidste tilmeldingsfrist/frist for specifikke ønsker:

Mandag d. 22/8-22 i FB-gruppen: DcH Vejle. Instruktører.

Mange venlige hilsner

Dorthe og Lis
DcH Vejle