Klubmodul henter siden
sporkursus 1A
Tilmeldingsfrist er overskredet

Sporkursus

Indlæring og opstart med spontan frivillig søg på en given fært.

Kurset her har en anden tilgang til indlæring end det vi kender ved godbidsporet. Vi vil i stedet fokusere på hundens kontakt med selve færten og driften til at følge denne.

Med de rette set up samt små øvelser styrker vi hunden i dens søg, hvorefter vi gradvis øger sværhedsgraden. Læringen sker på en legende og let forståelig måde, hvor det i første omgang er hunden, der skal erfare at det lønner sig at følge et specifikt spor.

Forud for øvelserne og for at få succes med vores set up starter kurset med en time grundlæggende teori omkring fært, terræn, underlag, vind, udstyr, træningsplan samt belønninger.

Instruktør Pia Henriksen

Der er plads til 6 deltager med hund.

Varighed 4,5 timer (0,5 t er pause til luftning, medbragt madpakke mv.)

Sporkursus fortsætter

Sportræning kan med fordel splittes op i flere delmomenter. Delmomenterne trænes hver for sig og kædes sammen efterhånden som de er godt indlærte. Stærke led i kæden kan fremme de svage led men ligeledes kan svage led forurene de stærke.

Dette kursus omhandler de mange mulige delmomenter som fx. opstart, liggetid, udholdenhed, afleder, vekslende underlag, knæk etc. samt de vigtige rutiner før, under og efter sporarbejdet.

Alt sammen for at give hunden en klar og tydelig forståelse af opgaven og samtidig give hundeføreren mulighed for at tyde og tilpasse hundens udvikling i træningen.

Der bliver ikke tid til at praktisere alle delmomenter men vi vælger i fællesskab nogle få eksempler ud til den praktiske del på dagen.

Instruktør Pia Henriksen

Der er plads til 6 deltager med hund.

Varighed 4,5 timer (0,5 t er pause til luftning, medbragt madpakke mv.)

Tilmeldte
6 /7
Tilmeldingsfrist
31.03.2024
Tidspunkt
02.06.2024 kl. 10.00 - 02.06.2024 kl. 15.00
Sted
DCH Vejle
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer