2020 01.01.2019  -  31.12.3000
Vejledning
Hvis du ønsker at gå til træning med din voksne hund, skal du kontakte Jørgen Bjerg Willumsen på jbw@dch-vejle.dk, inden du udfylder nedenstående blanket, så du er sikker på, at du kommer på det rigtige hold, og at der er plads på det hold, du ønsker at gå på.

Når du udfylder denne formular, oprettes du som nyt medlem i DcH Vejles medlemskartotek. Oprettelsen afsluttes med, at du skal betale det valgte kontingent.

Velkommen til DcH Vejle. Vi er glade for, at du har lyst til at træne hund med os!

Årskontingent (ÅK)
Uanset hvad du træner, hvor mange hold du går på, eller hvor mange hunde du træner med, skal du altid betale et årskontingent til Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening og til Kreds 3. Disse kontingenter dækker et kalenderår, og det er det samme beløb uanset hvornår på året, du opnår medlemskab.

I 2020 er der følgende takster for disse eksterne kontingenter:

Landsforeningen kr. 290,00
Kreds 3 kr. 120,00
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passivt medlemskab (PM)
Medlemskabet dækker alene årskontingent til Landsforeningen og Kreds 3. Denne type medlemskab giver ikke adgang til hverken træning i klubben eller til en startbog til konkurrencer. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hvalpehold (HVLP)
Vi starter nyt hvalpehold op i den første uge af hver måned. Holdet træner 12 gange.
 
Hvalpe kan starte på hvalpehold fra de er 8 uger til 6 måneder gamle. Det er en god ide at komme hurtigt i gang med træningen, også selvom du har haft hund tidligere.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Sikker Lydighed (SL)
Sikker Lydighed er vores begynderhold. Her er hovedvægten af træningen lagt på almen lydighed såsom sit, dæk, indkald og gå pænt i snor. En del af kurset består af teori, hvor holdets hundeførere og træneren i fred og ro indendøre diskuterer og udveksler erfaringer om dagligdags problemer og løsning af disse.

Sikker Lydighed er indgangen til de øvrige træningshold. For at komme videre med træningen og evt. kunne stille op til konkurrencer, skal du bestå en prøve i de allermest grundlæggende ting.
Tilmeld/Læs mere - (2)

C Hold (C)
På dette hold træner vi DcH Programmet klasse C
Tilmeld/Læs mere - (1)

C og B Hold (CB)
Her træner vi DcH-programmet klasse C. 
Bemærk kun træning torsdage og lørdage i ulige uger. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Klikkertræning (KLIK)
Tilmeld/Læs mere - (1)

B Hold (B)
På dette hold træner vi DcH Programmet klasse B
Tilmeld/Læs mere - (1)

AEN Hold (AEN)
DcH programmet klasse A og E samt Nordisk spor og rundering. Vi træner i klubben mandage i lige uger. Derudover træner vi i skoven, når vi har tilladelse til det.  
Tilmeld/Læs mere - (0)

Agility (AG)
Vi tilbyder træning i agility lige fra begynderhold til konkurrenceniveau.

På såvel de øvede lydighedshold som agility fortsætter ”ånden” fra begynderholdet om, at al indlæring foregår i en positiv atmosfære med leg og belønning som vejen frem.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Rally (RB)
Rally beskrives af noglen som en blanding mellem lydighed og agility. Det foregår på en bane med op til 15 øvelser, der skal udføres forskellige steder. Øvelserne er anvist med skilte, og de stiller alle krav til god kommunikation mellem hund og fører. Rally-O er knapt så disciplinært som lydigheden og knapt så vildt som agility.
Tilmeld/Læs mere - (3)

IGP og Skydd (IGPS)
Tilmeld/Læs mere - (0)

Nosework (NW)
På dette hold skal hunden bruge sin fremragende lugtesans.

Det er sjovt for både hund og fører. Det stimulerer din hund mentalt, og det er fantastisk god aktivering af din hund.

Nose Work er også en konkurrencesport. Hvor der søges efter bestemte dufte, i forskellige miljøer. Beholdersøg, rumsøg, udendøresøg og køretøjsøg.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Nyheder

Sponsorer