Hvalpetræning i DcH Vejle
 
Kontakt holdets instruktør Susanne på susanne@dch-vejle.dk, hvis du har spørgsmål til hvalpetræning.
 
Vi starter nyt hvalpehold op i den første uge af hver måned, (bortset fra juli, hvor vi holder sommerferie). Årets sidste hold starter i oktober.

Du tilmelder dig hvalpeholdet ved at oprette en profil her på siden - klik på hundepoten i øverste højre hjørne. Når du har oprettet en profil, skal du tilmelde dig først årskontingent og derefter det ønskede hvalpehold.

Hvalpe kan starte på hvalpehold fra de er 10 uger til 6 måneder gamle. Det er en god ide at komme hurtigt i gang med træningen, også selvom du har haft hund tidligere. Holdet træner 12 gange.

På hvalpeholdet vil hvalpen, under kontrollerede forhold, lære at kommunikere med andre hvalpe af forskellige størrelser og udseende, så den ikke får negative oplevelser.

Vi træner udelukkende med positive metoder, og har fokus på at styrke den gode relation mellem hvalp og hvalpeejer. En del af undervisningen vil derfor være teori i klubhuset, hvor hvalpeejerne vil blive undervist i:

Hvalpens udviklingsstadier

Positive indlæringsmetoder

Aflæsning af hundesprog

Hundens sygdomme?

Udvikling af gode vaner

Problemløsning

Udendørs vil vi træne øvelser som:

Kontakt og leg med hvalpen

Indkald

Gå pænt i snor

Håndtering

Sit, dæk, stå

Bæreøvelser/Apport

Tricks

Derudover vil hvalpene få mulighed for at arbejde med deres næser og lave øvelser, der øger deres selvkontrol og selvtillid.

En gang om måneden vil hvalpene få lov til at prøve en af de andre aktiviteter vi har i DcH Vejle. Det kan være:

Agility

Nosework

Spor

Rally lydighed

DcH´s lydighedsprogram

Nyheder

Sponsorer